همیشه وقتی میریم رستوران از عطر و طعم غذاها بی هوش میشیم. ظاهرشون دلبری میکنه و اشتهای آدمو تحریک میکنه و دهن آب می افته.

ولی تا حالا فکر کردید که این خشگلا چه جوری انقدر خوشگل و مرتب و یکدست و دلفریب روی سیخ نشستن؟

امروز میخوایم راز بزرگ کبابی ها و رستوران ها رو برملا کنیم.

 

محک ماشین

 

 

راز بزرگ این کباب های یکدست و مرتب چیزی نیست جز دستگاه کباب زن محک ماشین.

شرکت محک ماشین که در زمینه تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی به خصوص در حیطه تولید لوازم کبابی و رستوران ها فعالیت میکنه دستگاهی داره به اسم کباب زن که با استفاده از این دستگاه به سرعت و در کمترین زمان حجم و وزن مشخصی از گوشت روی سیخ گذاشته میشه.

 

حالا چرا رستوران ها از این دستگاه استفاده می کنند و دستی اینکار رو انجام نمیدن؟

دستگاه کباب زن محک ویژگی هایی داره که از انجام کار به صورت دستی خیلی بهتره.

- بدون نیاز به تماس با دست که نظافت در این مورد بیشتر رعایت میشه.

- حجم گوشت قابل تنظیمه که در این صورت وزن کباب کم و زیاد نمیشه.

- ظاهر قشنگتر و مرتب تری داره

- سرعت بالا. این قبیل دستگاه ها قابلیت کباب زنی روی سیخ در 30 ثانیه رو داره.

 

بریم ببینیم این دستگاه کباب سیخ گیر چطوری کار میکنه؟

برای دیدن ویدئو نحوه کار دستگاه به این لینک مراجعه کنید .

 

نحوه کار دستگاه کباب سیخ گیر محک ماشین


طراحی سایت|لوستر|لوله بازکنی|نظافت منزل دستگاه ,کباب ,  ,محک ,سیخ ,ها ,محک ماشین ,دستگاه کباب ,و مرتب ,رستوران ها ,این دستگاهمنبع

سرور

انواع لوله های تاسیساتی

دامین

نظافت منزل را از کجا شروع کنیم؟

بک لینک چیست؟

کالیبراسیون چیست؟

چند مقاله مفید برای خانم های خوش سلیقه

مشخصات

آخرین جستجو ها

دیجیتال مارکترها دبیرستان علوم و معارف اسلامی صدرا هر چی که بخوای فروشگاه اینترنتی اینجا همه چی هست جامعه سلامت موزیک فارس معرفی کالا فروشگاهی فروشگاه اینترنتی کالاکده فصل فان